Leerkrachten

VOS-BEIGEM vzw is een vereninging waarin zowel DANS als MUZIEK centraal staan

*** 1919 - 2019 ***


Shauni Delmotte

Ze begon in 2012 als vervangster maar is nooit meer weggegaan en daar zijn we blij om!


Met haar uitgebreide danservaring is zij de geschikte persoon om onze oudste groep te begeleiden. Met het moto “de oudste kunnen meer dan alleen de basics” geeft ze iedere week het beste van zichzelf.


Naast dansles geven bij VOS-BEIGEM vzw is ze ook nog actief als danseres in competitief verband waarmee ze dan ook Belgisch Kampioen Aerobics 2014 in teamverband mee is geworden. Ook in 2015 en 2016 behaalde ze deze titel met haar fitness team aerobics.Anneleen Storme

Storme? Ja die achternaam is jullie reeds bekend. Anneleen is namelijk de zus van Liesbet die reeds een aantal jaren het beste van zichzelf geeft hier bij Vos Beigem.


Ook Anneleen heeft de dansmicrobe goed te pakken gekregen. Na enkele vervangingen te hebben gegeven wordt ook zij een vast lid in ons dansteam (sinds 2015).


Zij zal de Kidsdance Beginners onder haar hoeden nemen en hen komende jaren veel bij leren.

“Ik verwacht voornamelijk een grote dosis plezier en veel lachende gezichten.”  Naast het bijbrengen van danstechnieken wil ze ook een groepsgevoel creëren onder de kids.


Naast haar studie als consulent in de psychologie, babysit ze al jaren op kinderen en is Anneleen er rotsvast van overtuigd dat (b)engeltjes niet enkel van ons als dansleraressen kunnen leren, maar wij ook van hen. Niets zo mooi als de onschuldige eerlijkheid van een kind en diens schaterlachje!


Frone StuyckEmma DugailliezLouise Van Cauter

Op 6 jarige leeftijd ging ik opzoek naar een leuke hobby. Al snel kwam ik bij Gym en Dans Wolvertem terecht. Het begon met dans en prégymnastiek waarna ik op 8 jarige leeftijd geselecteerd werd door de organisatie voor wedstrijdturnen. Gedurende 12 jaar heb ik met veel passie de discipline AGG kunnen uitvoeren. Deze passie heb ik kunnen tonen op verschillende wordcup competities zoals in Tsjechië, Finland, Duitsland, Portugal, Bulgarije, Estland,.. .


Na 12 jaar besloot ons team te stoppen. Ikzelf ben nog opzoek gegaan naar een verdere dansschool en heb zo kort kunnen genieten van lessen modern en Jazz van Laurent Flamant en Isabelle Beernaert (So You Think You Can Dance). Na deze ervaring koos ik het in een andere richting, namelijk de fitnesswerld. Ik volgde een opleiding BBB bij Clubjoy en ben vandaag nog steeds actief in de fitnessKomende activiteiten :


21 juni : Eindeseizoensfeest


11 juli : 11 juliviering


8 september : Viering 100 jaar  VOS nationaal te Diksmuide


14 september : Beigem Kermis


9-10 november : Restaurant


11 november : 11 novemberviering


7-8 december : kerstmarkt Grimbergen